Stories of a black rockstar

Stories of a Black Rockstar van de Nederlands Surinaamse muzikant en trainer Rivelino Rigters vertelt het (doorgaans waargebeurde) verhaal van een jongen uit Slotermeer die ondanks alles wist te bereiken wat hij wilde en die nu een voorbeeld wil zijn voor andere jongeren. Stories of a Black Rockstar gaat op zaterdag 9 januari om 16:00 uur in première in Theater de Meervaart, in het kader van Festival Contact, een nieuw festival over culturele diversiteit.

Rivelino Rigters is inmiddels een bekende zanger. Maar zijn weg daarheen was alles behalve makkelijk en smooth. Toen hij jong was wilde hij niet deugen en zat hij vaker op het politiebureau dan op school. Maar op zijn 15de veranderde dat en ging hij een ander leven leiden dat hem onder meer naar dezelfde jeugdinrichtingen bracht als in zijn eigen jeugd, maar nu niet als delinquent, maar als trainer en inspirator.

Rivelino vertelt zijn eigen verhaal, afgewisseld met eigen nummers. Een aangrijpende voorstelling die weinigen onberoerd zal laten.

Spel en muziek: Rivelino Rigters
Eindregie: Patrick Mathurin

Stories of a black rockstar is een Storytelling Centre Productie.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/storytellingcentreamsterdam.nl/httpdocs/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266