Trainingen storytelling

Storytelling Centre werkt op twee niveaus, die we voor het gemak als volgt aanduiden:

- Deelnemers
- Professionals

Met het deelnemersniveau bedoelen we dat workshops/cursussen aanbieden voor groepen die kennis willen maken met storytelling, storytelling willen gebruiken om te groeien en in te zetten in hun eigen leven.

Het professioneel niveau is gericht op het opleiden van professionals die storytelling willen inzetten in hun werk, bijvoorbeeld in het werken op scholen en het werken met jongeren, ouderen etc.

Voor beide niveaus hebben we een aantal modules ontwikkeld, ieder met eigen doelen en gewenste resultaten, te lezen onder het kopje 'trainingsaanbod'. Kijk voor de geplande trainingen in de agenda van de website.

Voor trainingen op aanvraag of meer informatie neem dan contact op via: info@storytelling-centre.nl


Data

  • zaterdag 3 mrt tot zaterdag 17 feb '18 : Basistraining Share to Connect - hoe gebruik je storytelling in ‘maatschappelijk’ werk
  • zondag 5 aug tot vrijdag 24 aug '18 : Full Training Share to Connect - using storytelling in community works?
  • zaterdag 29 sep '18 om 10:00 : Training: Storytelling in the classroom, a means to develop students’ social and emotional intelligence
  • zaterdag 13 okt tot zaterdag 27 okt '18 : Training: Op zoek naar je eigen verhaal (de kracht van het persoonlijke verhaal)
  • zaterdag 10 nov tot zaterdag 24 nov '18 : Training: Share to connect - hoe gebruik je verhalen en vertellen in intergenerationeel werk?
  • zaterdag 1 dec tot zaterdag 15 dec '18 : Training: Podiumtijger