Kennis - Training - Theater

Ongehoorde Verhalen III - Seksueel misbruik en uitbuiting bij mannen

Vrijdag 31 maart 2023, vanaf 18.30

Locatie: Pakhuis de Zwijger, Piet Heinkade 179, Amsterdam

Amsterdam zit barstensvol verhalen en tóch wordt niet ieder verhaal gehoord. Deze verhalen krijgen een podium tijdens de reeks ‘Ongehoorde Verhalen’, een initiatief van Storytelling Centre in samenwerking met De Zwijger.

Tijdens deze derde editie is het woord aan de makers van de aangrijpende theatermonoloog ‘SLAKJE’ en mannelijke (ex-)prostitués en een hulpverlener. SLAKJE gaat over Jack, een mannelijke prostitué die in zijn jeugd slachtoffer was van seksueel misbruik. Hij ontmoet de verkeerde mensen, komt op het verkeerde pad en raakt verstrikt in de underground prostitutie.

Wonderlijke genoeg vindt hij een manier, om trots te zijn op de persoon die hij is geworden. SLAKJE werd unaniem enthousiast ontvangen door de pers. De thematisch heftige voorstelling is door de stille, beschouwende vorm goed behapbaar, ontroerend en vooral: broodnodig. Op 31 maart zullen de sprekers verder ingaan op seksueel misbruik en uitbuiting bij mannen. Met als doel het taboe te doorbreken.

Wil je meer weten over dit event of een van onze medewerkers er over spreken?

Denk je dat iemand anders dit leuk of interessant zou vinden om te lezen stuur dan deze link naar zijn of haar email. Daarnaast kan je dit artikel natuurlijk delen op Facebook of LinkedIn met de buttons.

Email
Facebook
LinkedIn