Kennis - Training - Theater

Share to Connect Academy - Introductietraining

Datum en tijd: za 15 april 2023, 11:00 tot (uiterlijk) 17:00 u

Locatie: Broedplaats de Vlugt, Burgemeester de Vlugtlaan 125, Amsterdam

Training in hoe storytelling ingezet kan worden in het werk met groepen in kwetsbare posities, gericht op het herontdekken van hun eigen verhaal.

Storytelling heeft zich bewezen als een uiterst doelmatige methode in het werken met- en versterken van mensen in een kwetsbare positie, met name mensen die in de marges van de maatschappij terecht zijn gekomen door geestelijke en fysieke gezondheidsproblemen, eenzaamheid en armoede. Afgelopen jaren deed Storytelling Centre daar in verschillende projecten ervaring mee op en ontwikkelde zich tot een van de Europese experts op dit gebied. De door het Centre ontwikkelde Share-to-Connect methode dient ook als basis voor deze training.

In deze training dragen we die ervaring over op mensen die zelf ook storytelling-technieken willen inzetten in het werken met groepen in kwetsbare posities, bijvoorbeeld in het Gouden Mannen-programma of in de geestelijke verzorging. In één dag introduceren we de basale grondslag van storytelling en introduceren we verschillende gereedschappen om mensen te versterken door met ze aan hun eigen verhaal te werken en hun eigen verhaal te laten herontdekken.

De introductietraining duurt één dag van 11 tot 17 uur (inclusief pauzes) en vindt plaats zaterdag 15 april. Hij wordt verzorgd door Arjen Barel.

Deelname kost € 75, excl. BTW, inclusief lunch en theorieboek (Storytelling en de Wereld).

Heb je interesse in deze training of heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op: info@storytelling-centre.nl of 020-4121415.

Nog even alles op een rijtje

Wat: Introductietraining om storytelling in te zetten voor de versterking van groepen in kwetsbare posities
Waar: Cultuurhuis de Vlugt, Burg. De Vlugtlaan 125, Amsterdam
Wanneer: za 15 april 2023, 11:00 tot (uiterlijk) 17:00 u
Kosten: € 75 excl btw
Inclusief: boek, materialen en eenvoudige lunch

Meer informatie: info@storytelling-centre.nl / 020-4121415

Denk je dat iemand anders dit leuk of interessant zou vinden om te lezen stuur dan deze link naar zijn of haar email. Daarnaast kan je dit artikel natuurlijk delen op Facebook of LinkedIn met de buttons.

Email
Facebook
LinkedIn