Author picture

Kennis - Training - Theater

Share to Connect Academy

Datum en tijd: zaterdag 2, 9 en 16 september 2023

Locatie: Broedplaats de Vlugt, Burgemeester de Vlugtlaan 125, Amsterdam

Training september 2023

Training in hoe storytelling ingezet kan worden in het werk met groepen in kwetsbare posities, gericht op het herontdekken van hun eigen verhaal.

Storytelling heeft zich bewezen als een uiterst doelmatige methode in het werken met- en versterken van mensen in een kwetsbare positie, met name mensen die in de marges van de maatschappij terecht zijn gekomen door geestelijke en fysieke gezondheidsproblemen, eenzaamheid en armoede.

Afgelopen jaren deed Storytelling Centre daar in verschillende projecten ervaring mee op en ontwikkelde zich tot een van de Europese experts op dit gebied. De door het Centre ontwikkelde Share-to-Connect methode dient ook als basis voor deze training.

In deze training dragen we die ervaring over op mensen die zelf ook storytelling-technieken willen inzetten in het werken met groepen in kwetsbare posities, bijvoorbeeld in het Gouden Mannen programma of in de geestelijke verzorging.

In drie dagen introduceren we de grondslag van storytelling en presenteren we verschillende gereedschappen om mensen te versterken door met ze aan hun eigen verhaal te werken en hun eigen verhaal te laten herontdekken. Maar we gaan ook in op specifieke eigenschappen van deze groepen en de manieren waarop hier het best mee omgegaan kan worden om het meeste effect te bereiken. 

De training duurt drie dagen van 5 a 6 uur (inclusief pauzes) en vindt plaats zaterdag 2, 9 en 16 september 2023. Hij wordt verzorgd door Arjen Barel.

Deelname kost € 225, excl. BTW, inclusief lunch en theorieboek (Storytelling en de Wereld). Heb je interesse in deze training of heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op: info@storytelling-centre.nl of 020-4121415.

Nog even alles op een rijtje:

Wat: training om storytelling in te zetten voor de versterking van groepen in kwetsbare posities
Waar: Cultuurhuis de Vlugt, Burg. De Vlugtlaan 125, Amsterdam
Wanneer: za 2, 9 en 16 september 2023, 11:00 tot (uiterlijk) 17:00u
Kosten: € 225 excl BTW
Inclusief: boek, materialen en eenvoudige lunch
Meer informatie: info@storytelling-centre.nl / 020-4121415

Denk je dat iemand anders dit leuk of interessant zou vinden om te lezen stuur dan deze link naar zijn of haar email. Daarnaast kan je dit artikel natuurlijk delen op Facebook of LinkedIn met de buttons.

Email
Facebook
LinkedIn