Kennis - Training - Theater

Vrijheidsverhalen - Slotermeer

Datum en tijd: 5 mei 2021 - 12.00 - 18.00 uur

Locatie: Het Glazen Huis op Plein '40 - '45

Wat betekent vrijheid voor ons? Die vraag stelden wij aan een aantal bewoners van Slotermeer en we vroegen hen om daarover een verhaal te maken. Deze verhalen zijn te beluisteren in de verhalenwandeling die je langs verschillende plekken in Slotermeer brengt. 

Op 5 mei zijn ze van 12:00 tot 18:00 te beluisteren. Het begint bij Het Glazen Huis op Plein ’40-’45. 

De verhalenwandeling is digitaal. Bij het beginpunt kun je op 5 mei een wandelroute halen. Op vijf plekken langs die route zijn QR codes te vinden. Deze kun je scannen en dan kun je het verhaal dat bij die plek hoort beluisteren. De verhalen duren allemaal circa tien minuten. 

Je kunt de route ook lopen met de IZI-travel app. Als je deze download kun je de route eenvoudig vinden en op de juiste plekken de juiste verhalen horen. De route in deze app blijft ook na 5 mei beschikbaar.

De verhalen worden verteld door Annemarie, Imane, Jesper, Jorine en Sara. Ze zijn begeleid door Fouad Lakbir en Arjen Barel. 

Met dank aan Eigenwijks.

Wil je meer weten over dit event of een van onze medewerkers er over spreken?

Denk je dat iemand anders dit leuk of interessant zou vinden om te lezen stuur dan deze link naar zijn of haar email. Daarnaast kan je dit artikel natuurlijk delen op Facebook of LinkedIn met de buttons.

Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn