fbpx
Author picture

Kennis - Training - Theater

Alternative Ways: Nederlands leren met plezier

Datum en tijd: zaterdag 16 november 2024 van 10.30 u - 16.30 u

Locatie: Amsterdam (exacte locatie wordt nog gedeeld)

Deze training is een inspirerend alternatief voor o.a. taaltrainers van alfacursisten. Je bent van harte uitgenodigd!

*

De toolkit van Alternative Ways

De toolkit ‘Alternative Ways To Learn a Language’ kwam in samenwerking met verschillende partners in een Europees project tot stand. Een nieuwe methode voor NT2-docenten en andere taaltrainers die (zowel fysiek als online) lesgeven aan laaggeletterden en ‘slow learners’.

Deze alternatieve en innovatieve toolkit stelt je als docent, vrijwilliger of taalmaatje in staat om op maat gemaakte lessen te maken voor volwassenen die moeite hebben met het leren van een taal, met behulp van informele leermiddelen. Daarnaast werk je ook aan het vergroten van hun zelfvertrouwen en het vinden van een plek in de maatschappij. Overigens zijn de informele oefeningen in deze toolkit voor iedereen die een taal wil leren leuk en bruikbaar!

*

Training Alternative Ways

Els Streefkerk, trainer van Storytelling Centre, laat je zelf ervaren hoe het is om laagdrempelig te leren: met plezier, zonder boek, schrift of handleiding.

Leer hoe je eenvoudig werkt volgens de 6 bouwstenen, die de basis vormen van deze methode. Allerlei oefeningen van de toolkit komen als vanzelf langs; oefeningen die je meteen kan inzetten in je eigen lesgroep/taalcafé!

Data: zaterdag 16 november  2024 
Tijden: 10.30 tot 16:30 u
Kosten: 125 euro inclusief lunch
Locatie: Amsterdam (exacte locatie wordt nog gedeeld)

Meld je aan bij Els Streefkerk. 

Wil je meer weten over dit event of een van onze medewerkers er over spreken?

Denk je dat iemand anders dit leuk of interessant zou vinden om te lezen stuur dan deze link naar zijn of haar email. Daarnaast kan je dit artikel natuurlijk delen op Facebook of LinkedIn met de buttons.

Email
Facebook
LinkedIn