storytelling-centre-home

Storytelling Centre

Voor sociale impact, verbinding en persoonlijke groei.

Bouw mee aan de samenleving
met toegepaste storytelling

Of je nou gedrag wilt veranderen voor sociale impact, verschillende generaties wil verbinden of persoonlijke groei wil stimuleren; haal je voordeel uit onze methode voor toegepaste storytelling in de samenleving!

linie-breed-ondernemen-logo
openbare-bibliotheek-amsterdam_logo
hogeschool-van-amsterdam_logo
smk-university-applied-social-sciences-klaipeda-lithuania_logo
erasmus_logo
gemeente-amsterdam_logo
don-bosco-stichting_logo
FEST_logo
Go!-Vlaamse-Gemeenschap_logo

Sociale Impact

In tijden van toenemende diversiteit is er ruimte nodig voor ieders verhaal. Via trainingen en theatervoorstellingen geven wij die verhalen een podium. Verhalen delen brengt mensen samen, creëert meer begrip en versterkt de identiteit. Dat dit belangrijk is, zeker in situaties rondom conflicten, diversiteit en taboes, hebben onze trainingen meermaals bewezen. Hier lees je er alles over.

Verbinding

Storytelling is een goede – alternatieve – methode om changemakers te creëren binnen een community en intergenerationele communicatie op gang te brengen. Door storytelling leer je namelijk een verbinding aan te gaan met jezelf. Als je dat eenmaal kunt, dan kun je ook makkelijker een verbinding aangaan met andere mensen binnen je gemeenschap.  Hier lees je er alles over.

Persoonlijke Groei

Storytelling is onder meer inzetbaar voor de versterking van identiteit, innovatie en creativiteit. Wij zetten storytelling daarom in op de volgende gebieden: bijvoorbeeld voor individuele persoonlijke groei, het vergroten van de kansen van (langdurig) werkloze jongeren en senioren op de arbeidsmarkt en als alternatieve methode om een tweede taal te leren. Hier lees je er alles over.

Werk met ons

Benieuwd hoe toegepaste storytelling jouw organisatie kan helpen? Neem gerust contact op voor meer info, een kop koffie of een workshop.

Meer en Vaart 290
1068 LE Amsterdam