Werk je met groepen? En wil je met het delen van verhalen zorgen voor verbinding, persoonlijke groei en sociale impact?
Koop dan hier het boek Storytelling en de wereld van Arjen Barel. 

Storytelling Centre

  Voor sociale impact, verbinding en persoonlijke groei.   

Bouw mee aan de samenleving met toegepaste storytelling

Of je nou gedrag wilt veranderen voor sociale impact, verschillende generaties wil verbinden of persoonlijke groei wil stimuleren; wij zorgen ervoor met storytelling. Neem een kijkje bij onze projecten en trainingen of lees ons blog om een idee te krijgen van wat we allemaal doen. Haal ook je voordeel uit onze gratis methode voor toegepaste storytelling in de samenleving; een methode waar we heel veel onderzoek voor hebben gedaan en nog steeds doen. Je hoeft je alleen in te loggen en dan kun je erbij. Natuurlijk kun je altijd contact met ons opnemen.

Wil je op de hoogte blijven en niets van ons missen? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief.

linie-breed-ondernemen-logo
openbare-bibliotheek-amsterdam_logo
hogeschool-van-amsterdam_logo
smk-university-applied-social-sciences-klaipeda-lithuania_logo
erasmus_logo
gemeente-amsterdam_logo
don-bosco-stichting_logo
FEST_logo
Go!-Vlaamse-Gemeenschap_logo

SOCIALE IMPACT

In tijden van toenemende diversiteit is er ruimte nodig voor ieders verhaal. Via trainingen en theatervoorstellingen geven wij die verhalen een podium. Verhalen delen brengt mensen samen, creëert meer begrip en versterkt de identiteit. Dat dit belangrijk is, zeker in situaties rondom conflicten, diversiteit en taboes, hebben onze trainingen meermaals bewezen. Lees hier onze artikelen over sociale impact.

Erik met 'zijn' Gouden Mannen

PERSOONLIJKE GROEI

Storytelling is onder meer inzetbaar voor de versterking van identiteit, innovatie en creativiteit. Wij zetten storytelling daarom in op de volgende gebieden: bijvoorbeeld voor individuele persoonlijke groei, het vergroten van de kansen van (langdurig) werkloze jongeren en senioren op de arbeidsmarkt en als alternatieve methode om een tweede taal te leren. Lees hier onze artikelen over persoonlijke groei.

VERBINDING

Storytelling is een goede -alternatieve- methode om changemakers te creëren binnen een community en intergenerationele communicatie op gang te brengen. Door storytelling leer je namelijk een verbinding aan te gaan met jezelf. Als je dat eenmaal kunt, dan kun je ook makkelijker een verbinding aangaan met andere mensen binnen je gemeenschap. Lees hier onze artikelen over verbinding.  

Museumnacht storytelling

Lees meer over de ID Club, een storytelling-theaterclub voor jonge Amsterdammers. 

Werk met ons

Benieuwd hoe toegepaste storytelling jouw organisatie kan helpen? Neem gerust contact op voor meer info, een kop koffie of een workshop.