Organisatie

Wij geloven dat ruimte voor ieders verhaal van levensbelang is voor een evenwichtige samenleving. In een veranderende maatschappij zien wij het daarom als een noodzaak om een podium te bieden voor al die verhalen en het effect van toegepaste storytelling wereldwijd zo bekend mogelijk te maken. 

Hoewel wij ooit begonnen als producent van festivals en theatervoorstellingen met een maatschappelijke urgentie, is daar in 2012 een belangrijke pijler aan toegevoegd: het inzetten van toegepaste storytelling in de samenleving. Momenteel hebben wij drie pijlers.

Storytelling Centre

Storytelling Centre is een nationaal en internationaal bekend trainingscentrum dat mensen verbindt voor sociale impact, verbinding en persoonlijke groei. Onze trainingslocaties variëren van oorlogsgebieden en buurtruzies tot interculturele en intergenerationele ontmoetingen, taalles en persoonlijke groei, bijv. om de kansen van jongeren op de arbeidsmarkt te vergroten.

Storytelling\Theater Lab

Naast onze storytelling trainingen houden we ons ook bezig met de productie van theatervoorstellingen. Dit doen wij in het Storytelling\Theater Lab. Ieder jaar produceren wij voorstellingen met persoonlijke (en urgente) verhalen als uitgangspunt, maar wel zo divers als theater kan zijn. Binnen het Lab trainen wij ook nieuwe vertellers en geven we ze de kans vlieguren te maken.

Storytelling Festival

Het Storytelling Festival Amsterdam bestaat sinds 2008 en brengt elk najaar enkele van de beste storytellers en acteurs uit de hele wereld samen. 5 dagen lang genieten bezoekers van voorstellingen, expert meetings en lezingen. Als producent van het festival en de voorstellingen dragen wij bij aan de ontwikkeling van storytelling in Nederland en de aandacht ervoor.