Team

Wij zijn er voor mensen die verandering teweeg willen brengen in de samenleving, die daarbij dicht bij zichzelf durven te blijven staan en – samen met ons – naar een hoger niveau willen gaan. Daarom vinden wij het belangrijk dat je weet wie wij zijn.

beschikbaar voor storytelling trainingen bij sociale impact, persoonlijke ontwikkeling en verbindingsprojecten.

ARJEN BAREL

STORYTELLING COACH & DIRECTEUR VAN HET STORYTELLING CENTRE & STORYTELLING\THEATER LAB

Arjen is directeur en trainer bij Storytelling Centre en artistiek leider/producent bij Storytelling\Theater Lab. Hij ontwikkelde de Share to Connect methode om toegepaste storytelling wereldwijd op de kaart te zetten. Recent werkte hij in Marokko, Palestina, Litouwen, Slovenië, Groot-Brittannië en Hongarije. Bij voorstellingen is hij betrokken als dramaturg, regisseur of schrijver.

fouad lakbir

STORYTELLING COACH & CO-FOUNDER SHOKKIN' GROUP NL

Fouad Lakbir begeleidt jongeren in hun creatieve ontplooiing binnen zijn eigen stichting (Shokkin’ Group Netherlands) en als trainer bij het Storytelling Centre. Zo werkt hij graag aan empowerment bij jongeren, of aan ontmoetingen tussen jong en oud. Als geen ander weet hij een vertrouwde omgeving en groepsgevoel te creëren.

Erma van Maris is beschikbaar voor storytelling trainingen bij sociale impact, persoonlijke ontwikkeling en verbindingsprojecten.

erma van maris

storytelling coach

Erma van Maris volgt de storytelling ontwikkelingen op de voet. Ze deinde al mee op de golven van het eerste Storytelling Festival in Amsterdam (2008) en werkte daarna als producent en projectmanager voor diverse festivals, voorstellingen en maatschappelijke EU-projecten. De overgang naar trainer was voor haar een logische stap.

Hester Tammes is beschikbaar voor storytelling trainingen bij sociale impact, persoonlijke ontwikkeling en verbindingsprojecten.

Hester tammes

STORYTELLING COACH

Hester Tammes is een bevlogen storytelling trainer die veelvuldig deelnemers aan Human Libraries coacht. Ze is opgeleid als jurist, maar werkt al jaren in het theater als producent, zakelijk leider, schrijver en maker. Ze maakte furore met haar stukken Strontvlieg en Harira en was als regisseur betrokken bij de storytelling voorstelling van Terra (Norihiro Terazawa).

stuart packer

storytelling coach

Storyteller en acteur Stu Packer vertelt verhalen om te entertainen, op te voeden en te betoveren. Op basis van meer dan 25 jaar podium ervaring, waar hij voor het eerst hoorde van 'Being Present', durft Stu de persoonlijke verhalen vanuit zijn hart te delen. Hij vindt het dan ook een bijzonder groot voorrecht aanwezig te zijn als anderen, met of zonder zijn hulp, hun verhalen delen.

Lokale trainers

STORYTELLING COACH

Onze filosofie is dat dat je altijd de beste trainer met een groep aan de slag moet laten gaan. En dat is niet altijd een trainer van het Centre zelf. In het buitenland geven we bijvoorbeeld liever geen training aan de doelgroepen zelf, vanwege de taalbarrière. We kiezen er dan voor om trainers te trainen in onze Share to Connect methode, zodat zij zelf met de doelgroepen aan de slag gaan.

Marlies ter Haar is beschikbaar voor storytelling trainingen bij sociale impact, persoonlijke ontwikkeling en verbindingsprojecten.

Marlies ter Haar

medeoprichtster storytelling festival & storytelling hero

Marlies ter Haar is mede oprichtster van het Storytelling Festival Amsterdam in 2008. Ze krijgt energie van storytelling en houdt ervan mensen te helpen in hun ontwikkeling. Voor het Storytelling Centre houdt zij zich momenteel bezig met het Storytelling Heroes programma.

'My Father Held A Gun' at Sweet Werks 1, Monday 21st May 2018 #brightonfringe

Sahand Sahebdivani en Raphael Rodan

creatieve directie storytelling festival

Sinds 2018 staat het Storytelling Festival Amsterdam onder creatieve directie van Sahand Sahebdivani en Raphael Rodan. Ze zijn bekende namen in de vertelscène en wonnen de Amsterdam Fringe Gold Award 2017 met hun voorstelling My Father held a Gun.

Luuk van der Vaart

commercieel en productioneel medewerker

Luuk houdt van verhalen en humor. Tijdens zijn studie theaterwetenschap aan de Universiteit van Amsterdam leerde hij alles over theater. Daarnaast won hij in 2017 de publieksprijs van het Groninger Studenten Cabaret Festival. Zijn focus is een goed en eerlijk verhaal vertellen. Als dit lukt, komen de grappen vanzelf.

Adriana Mincu werkt bij het Storytelling Centre.

Adriana Mincu

administratie

Adriana Mincu werkt bij de financiële afdeling van zowel het Storytelling Centre als het Meervaart Theater. Vanuit haar passie voor de culturele sector draagt ze zo graag haar steentje bij om jongeren in contact te brengen met kunst en cultuur.