fbpx
Gezocht: stagiaire marketing communicatie voor stichting storytelling centre.

Gezocht: Commercieel medewerker (24 uur)

Storytelling Centre ontwikkelde de afgelopen jaren tal van activiteiten op het gebied van storytelling. Inmiddels staat het Centre nationaal en internationaal bekend als trainingscentrum, festivalproducent, producent van actuele voorstellingen van jong storytelling talent en als supporter van diversiteit en verbinder tussen verschillende (culturele) achtergronden. Storytelling Centre werkt in Nederland, maar ook in onder meer Marokko, Palestina, Israël, Kosovo, Albanië, Macedonië, Servië, Spanje, Litouwen en de UK.

Wat houdt de baan in?

Als commercieel medewerker houd je je met name bezig met de verkoop van diensten van Storytelling Centre. Wij hebben recent een nieuw beleid uitgezet, waarin het actiever verkopen van trainingen, workshops en schoolprogramma’s een van de speerpunten is. Daarom zijn we op zoek naar een commercieel medewerker, die verantwoordelijk is voor de verkoop van trainingen, workshops en programma’s aan verschillende klanten. Naast het benaderen van nieuwe potentiële klanten en het opbouwen van een netwerk van (en relatie met) afnemers, ben je ook verantwoordelijkheid voor de planning van trainingen en workshops.

Wie zoeken wij?

We zijn op zoek naar iemand met een commercieel talent, die goed nieuwe contacten kan leggen en bestaande relaties onderhouden, die houdt van resultaatgericht verkopen maar die ook goed een planning kan maken en bijhouden. Enige ervaring is daarbij een pré. Affiniteit en liefst ook betrokkenheid met de onderwerpen waar wij ons mee bezig houden, zoals diversiteit, kwetsbare groepen en conflictbeheersing, heeft de voorkeur. Omdat het een nieuwe functie is, is eigen initiatief en zelfstandig kunnen werken belangrijk.

Daarnaast zul je samenwerken met onze content marketing medewerker, om ervoor te zorgen dat je voldoende informatie en ondersteunend materiaal hebt tijdens de verkoop van onze trainingen, workshops en programma’s en het opbouwen van relaties.

Wat bieden wij?

We bieden een leuke werkplek in een inspirerende, groeiende en diverse organisatie in Amsterdam en de kans om een nieuwe functie op eigen wijze vorm te geven. Afhankelijk van leeftijd en ervaring bedraagt de beloning tussen € 2000 en € 2400 bruto per maand (gebaseerd op 40 uur, exclusief 8 procent vakantiegeld).

Meer informatie?

Voor meer informatie over Storytelling Centre, kijk op www.storytelling-centre.nl. Wil je meer informatie over de functie, bel of mail dan met Arjen Barel, 020-4121415 / arjen@storytelling-centre.nl.

Solliciteren?

Stuur voor 15 augustus 2019 een motivatie en een cv naar info@storytelling-centre.nl. De gesprekken vinden plaats tussen 19 en 23 augustus.

Over Stichting Storytelling Centre

Wij geloven dat ruimte voor ieders verhaal van levensbelang is voor een evenwichtige samenleving. In een veranderende maatschappij zien wij het daarom als een noodzaak een podium te bieden voor al die verhalen en het effect van toegepaste storytelling wereldwijd zo bekend mogelijk te maken. De afgelopen vier jaar ontwikkelde Stichting Storytelling Centre zich van festivalorganisator tot een organisatie die toegepaste storytelling nu ook in de samenleving inzet. In het theater, maar ook op scholen en binnen maatschappelijke organisaties. Wij zetten ons in voor de verdere ontwikkeling van vertellen in Nederland door het aanbieden van het Amsterdam Storytelling Festival, workshops, expertmeetings, cursussen en het produceren van eigen ‘storytelling’-voorstellingen.

Facebook
Twitter
LinkedIn