fbpx

Portraits: jaarlijks theater voor urgente verhalen

Drie stemmen. Drie jonge kunstenaars. Drie sterke individuen die hun verhaal willen delen. Dat is het uitgangspunt van het Portretten-project (Portraits), waarin jaarlijks drie nieuwe vertellers aan het woord komen tijdens een theatervoorstelling. Want teveel verhalen blijven onzichtbaar.

Maatschappelijke Urgentie

De enige voorwaarde van de Portraits voorstellingen is dat de verhalen met beide benen in de maatschappij moeten staan en een bepaalde urgentie hebben. Verder zijn de vertellers vrij in het vormgeven van de inhoud en de vorm van hun voorstelling. Ze mogen muziek gebruiken, zingen, bewegen, stil zitten, enzovoort. Voorbeelden van onderwerpen die voorbij komen, zijn: radicalisering, discriminatie of tot welke identiteit je behoort.

Resultaat

Partners

  • Productie door Storytelling\Theater Lab (onderdeel van Stichting Storytelling Centre)
  • Voorstellingen in het kader van Storytelling Festival Amsterdam.
Jaarlijks helpen wij drie (semi)professionele storytellers om hun verhaal te delen. Over taboes, over diversiteit, over radicalisering, over onderwerpen die een maatschappelijke urgentie hebben. Omdat elk verhaal verteld moet worden.

Storytelling Centre Amsterdam

Het Storytelling Centre Amsterdam organiseert storytelling workshops en trainingen voor bedrijven, instellingen, NGO’s en voor jou. 

  • Een workshop volgen verbetert je communicatie skills en team player skills.
  • Je leert echt luisteren en zonder angst over jezelf te vertellen.
  • Je vergroot je zelfvertrouwen.

Geïnteresseerd in wat wij voor jou, je bedrijf of organisatie kunnen doen?