fbpx

Samen in West: Living Library

Oordeel niet over de inhoud van een boek op basis van zijn kaft, zoals je een mens niet op zijn uiterlijk moet beoordelen. Neem de tijd om meer over de inhoud te weten te komen…Daar gaat het Living Library project in Amsterdam Nieuw-West over. Door te luisteren, leer je elkaar kennen.

Iedereen kan verhalen vertellen

Living Library West bestond uit mensen uit Amsterdam West die hun verhaal deelden in een kleine setting. De vertellers werden daarom getraind in het opbouwen en vertellen van een goed verhaal door onze storytelling coaches. En het mooie is: niemand die als ‘levend boekwerk’ meewerkt hoeft zich zorgen te maken dat het niet lukt. Iedereen kan het leren! We organiseerden ook een Living Library op kleine schaal in Nieuw-West.

Om een dialoog aan te gaan, is het belangrijk te praten en te luisteren, zonder vooroordeel. Daarom organiseren wij Living Libraries, levende boeken, waarin mensen hun vertaal kunnen vertellen en anderen luisteren.

Resultaat

Partners

  • Stichting Storytelling Centre
  • OBA.

Bekijk onze andere projecten

Storytelling Centre Amsterdam

Het Storytelling Centre Amsterdam organiseert storytelling workshops en trainingen voor bedrijven, instellingen, NGO’s en voor jou. 

  • Een workshop volgen verbetert je communicatie skills en team player skills.
  • Je leert echt luisteren en zonder angst over jezelf te vertellen.
  • Je vergroot je zelfvertrouwen.

Geïnteresseerd in wat wij voor jou, je bedrijf of organisatie kunnen doen?