fbpx

De Smaak van Osdorp

Hoe zien mensen elkaar als ze aan hun eigen verhaal werken en dit vervolgens opgenomen uitwisselen? Zonder elkaar te zien en alleen door elkaars verhaal te horen, worden beelden over de ‘ander’ anders gevormd. Dit is waar wij mee werkten in Jong ontmoet Oud¸ onderdeel van Osdorp de Vertellende Wijk.

Culinaire invloeden ervaren

In het ontmoetingsprogramma werd toegewerkt naar een vertelvoorstelling. Daarin stond het ervaren van de invloed van culinaire tradities uit verschillende perioden en generaties in de laatste vijftig jaar centraal. Voorafgaand aan de voorstelling organiseerden we een programma waarin de deelnemers bij elkaar aten. Op die manier leerden ze elkaar en elkaars culinaire tradities kennen. Na de gezamenlijke maaltijden werd er aan de verhalen gewerkt, die vervolgens bij elkaar werden gebracht. 

Resultaat

De smaak van Osdorp is ontwikkeld voor intergenerationele communicatie en interculturele verbinding in Osdorp te Amsterdam.

Storytelling Centre Amsterdam

Het Storytelling Centre Amsterdam organiseert storytelling workshops en trainingen voor bedrijven, instellingen, NGO’s en voor jou. 

  • Een workshop volgen verbetert je communicatie skills en team player skills.
  • Je leert echt luisteren en zonder angst over jezelf te vertellen.
  • Je vergroot je zelfvertrouwen.

Geïnteresseerd in wat wij voor jou, je bedrijf of organisatie kunnen doen?