fbpx

Storytelling Training Diversiteit/Interculturele Ontmoeting

Stichting Storytelling Centre organiseert storytelling trainingen om diversiteit te stimuleren, voor identiteitsversterking en daarmee positieve interculturele ontmoetingen.
We leven samen maar wat weten we nou van elkaar? Hoe denken we over elkaar? Het feit dat we weinig over elkaar weten, leidt vaak tot vooroordelen. En vooroordelen dragen weinig bij aan een sterke gemeenschap, buurt of wijk. Daarom geven we workshops om mensen te stimuleren hun verhalen te delen met anderen. Vaak mondt dit uit in een Living Library, waarin ze hun verhalen delen met vreemden en zo de mooiste gesprekken ontstaan.

Workshop op maat beschikbaar

Trainingen worden op maat gemaakt, afhankelijk van de doelgroep en het doel. Neem gerust contact op voor meer informatie over een workshop.

Resultaten

Jouw trainers

Arjen Barel-Storytelling-Coach-en-Directeur-bij-het-Storytelling-Centre-en-het-Theater-Lab

Arjen Barel

Storytelling Coach & directeur van o.a. storytelling centre

Arjen Barel is bevlogen storytelling coach en directeur bij Stichting Storytelling Centre en het Storytelling\Theater Lab. Hij ontwikkelde de Share to Connect methode om toegepaste storytelling wereldwijd op de kaart te zetten. Zo werkte hij recent in Marokko, Palestina, Litouwen, Slovenië, Groot-Brittannië en Hongarije.

Fouad Lakbir

Storytelling Coach & co-founder shokkin' group NL

Fouad Lakbir begeleidt jongeren in hun creatieve ontplooiing binnen zijn eigen stichting (Shokkin’ Group Netherlands) en als trainer bij het Storytelling Centre. Zo werkt hij graag aan empowerment bij jongeren, of aan ontmoetingen tussen jong en oud. Als geen ander weet hij een vertrouwde omgeving en groepsgevoel te creëren.

Andere trainingen