fbpx

Storytelling Training Persoonlijke Ontwikkeling

Storytelling center organiseert particuliere storytelling trainingen voor persoonlijke ontwikkeling, maar organiseert dit ook samen of vanuit een organisatie.

Storytelling draagt bij aan een groei van zelfvertrouwen, -respect en -reflectie. Hierin is het aspect van gehoord worden heel belangrijk. En je wordt eerder gehoord als je een goed verhaal kunt vertellen. Daarom bieden we regelmatig aan verschillende groepen trainingen aan om te leren hoe je een goed verhaal vertelt. Bovendien helpt het maken van een verhaal je om gedachten te structuren en beter te ontdekken wat je nu eigenlijk echt belangrijk vindt. 

Workshop op maat beschikbaar

Trainingen worden op maat gemaakt, afhankelijk van de doelgroep en het doel. Neem gerust contact op voor meer informatie over een workshop.

Resultaten

Jouw trainers

Fouad Lakbir

Storytelling Coach & co-founder shokkin' group NL

Fouad Lakbir begeleidt jongeren in hun creatieve ontplooiing binnen zijn eigen stichting (Shokkin’ Group Netherlands) en als trainer bij het Storytelling Centre. Zo werkt hij graag aan empowerment bij jongeren, of aan ontmoetingen tussen jong en oud. Als geen ander weet hij een vertrouwde omgeving en groepsgevoel te creëren.

Erma van Maris

Storytelling Coach

Erma van Maris volgt de storytelling ontwikkelingen op de voet. Ze deinde al mee op de golven van het eerste Storytelling Festival in Amsterdam (2008) en werkte daarna als producent en projectmanager voor diverse festivals, voorstellingen en maatschappelijke EU-projecten. De overgang naar trainer was voor haar een logische stap.

Andere trainingen