fbpx

Storytelling Training Arbeidskansen

Storytelling Centre organiseert storytelling trainingen om langdurig werklozen weer actief op de markt te krijgen.
Door middel van het werken met verhalen is het mogelijk om competenties te versterken. Storytelling Centre ontwikkelde de afgelopen jaren verschillende strategieën hiervoor, in Europese samenwerkingsverbanden. We richtten ons hierbij met name op werkloze jongeren en langdurig werklozen. Op basis van deze ervaring bieden we trainingen aan om deze groepen te versterken. Het individuele verhaal staat daarin centraal, maar ook andere vaardigheden komen hierbij aan bod, inclusief digitale vaardigheden. 

Workshop maat beschikbaar

Trainingen worden op maat gemaakt, afhankelijk van de doelgroep en het doel. Neem gerust contact op voor meer informatie over een workshop.

Resultaten

Jouw trainers

Arjen Barel-Storytelling-Coach-en-Directeur-bij-het-Storytelling-Centre-en-het-Theater-Lab

Arjen Barel

Storytelling Coach & directeur van o.a. storytelling centre

Arjen Barel is bevlogen storytelling coach en directeur bij Stichting Storytelling Centre en het Storytelling\Theater Lab. Hij ontwikkelde de Share to Connect methode om toegepaste storytelling wereldwijd op de kaart te zetten. Zo werkte hij recent in Marokko, Palestina, Litouwen, Slovenië, Groot-Brittannië en Hongarije.

Hester Tammes is beschikbaar voor storytelling trainingen bij sociale impact, persoonlijke ontwikkeling en verbindingsprojecten.

Hester tammes

Storytelling Coach

Hester Tammes is een bevlogen storytelling trainer die veelvuldig deelnemers aan Human Libraries coacht. Ze is opgeleid als jurist, maar werkt al jaren in het theater als producent, zakelijk leider, schrijver en maker. Ze maakte furore met haar stukken Strontvlieg en Harira en was als regisseur betrokken bij de storytelling voorstelling van Terra (Norihiro Terazawa).

Andere trainingen