fbpx

Storytelling Training om Tweede Taal te Verwerven

Veel mensen zijn bezig met het leren van een taal. Als hobby of als noodzaak. Op dit moment is er bijvoorbeeld een grote groep nieuwkomers die de Nederlandse taal machtig moet worden; Dat is niet voor iedereen eenvoudig. Daarom hebben we een training ontwikkeld voor mensen die moeite hebben om een nieuwe taal te leren, waarin we storytelling technieken en andere niet formele leermethoden gebruiken.

Workshop op maat beschikbaar

Momenteel wordt onze methode in een Europees samenwerkingsverband verder verdiept en omgezet in een toolkit die door iedereen te gebruiken is. Daarnaast verzorgt het team van Storytelling Centre op verzoek ook taallessen voor laag geletterden, gebruik makend van verhalen en de andere uitgangspunten van storytelling. Neem gerust contact op voor meer info.

Resultaten

Jouw trainers

Hester Tammes is beschikbaar voor storytelling trainingen bij sociale impact, persoonlijke ontwikkeling en verbindingsprojecten.

Hester tammes

Storytelling Coach

Hester Tammes is een bevlogen storytelling trainer die veelvuldig deelnemers aan Human Libraries coacht. Ze is opgeleid als jurist, maar werkt al jaren in het theater als producent, zakelijk leider, schrijver en maker. Ze maakte furore met haar stukken Strontvlieg en Harira en was als regisseur betrokken bij de storytelling voorstelling van Terra (Norihiro Terazawa).

Erma van Maris

Storytelling Coach

Erma van Maris volgt de storytelling ontwikkelingen op de voet. Ze deinde al mee op de golven van het eerste Storytelling Festival in Amsterdam (2008) en werkte daarna als producent en projectmanager voor diverse festivals, voorstellingen en maatschappelijke EU-projecten. De overgang naar trainer was voor haar een logische stap.

Andere trainingen