fbpx

Storytelling Training voor Intergenerationele Communicatie

Stichting Storytelling Center biedt storytelling trainingen aan om generaties met elkaar te verbinden, jong en oud. Of het nou gaat om sociale onveiligheid, senioren die jongeren kunnen begeleiden of verbinding in de buurt.

Vaak ligt de focus op interculturele verschillen, maar soms zijn de verschillend tussen generaties groter en leiden die tot meer sociale problematiek. In onze trainingen brengen wij deze generaties samen, waarbij we ons richten op verhalen die de groepen verbinden in plaats van het verschil. Daarvoor gebruiken we verschillende methodes, met als resultaat dat jong en oud elkaar beter begrijpen en makkelijker met elkaar omgaan. 

Workshop op maat beschikbaar

Trainingen worden op maat gemaakt, afhankelijk van de doelgroep en het doel. Dit kan uiteenlopen van sociale angst bij ouderen voor jongeren tot aan het leren kennen van de buurt en senioren die werkloze jongeren begeleiden. Neem contact op voor meer informatie over een workshop.

Resultaten

Jouw trainers

Arjen Barel-Storytelling-Coach-en-Directeur-bij-het-Storytelling-Centre-en-het-Theater-Lab

Arjen Barel

Storytelling Coach & directeur van o.a. storytelling centre

Arjen Barel is bevlogen storytelling coach en directeur bij Stichting Storytelling Centre en het Storytelling\Theater Lab. Hij ontwikkelde de Share to Connect methode om toegepaste storytelling wereldwijd op de kaart te zetten. Zo werkte hij recent in Marokko, Palestina, Litouwen, Slovenië, Groot-Brittannië en Hongarije.

Fouad Lakbir

Storytelling Coach & co-founder shokkin' group NL

Fouad Lakbir begeleidt jongeren in hun creatieve ontplooiing binnen zijn eigen stichting (Shokkin’ Group Netherlands) en als trainer bij het Storytelling Centre. Zo werkt hij graag aan empowerment bij jongeren, of aan ontmoetingen tussen jong en oud. Als geen ander weet hij een vertrouwde omgeving en groepsgevoel te creëren.

Hester Tammes is beschikbaar voor storytelling trainingen bij sociale impact, persoonlijke ontwikkeling en verbindingsprojecten.

Hester tammes

Storytelling Coach

Hester Tammes is een bevlogen storytelling trainer die veelvuldig deelnemers aan Human Libraries coacht. Ze is opgeleid als jurist, maar werkt al jaren in het theater als producent, zakelijk leider, schrijver en maker. Ze maakte furore met haar stukken Strontvlieg en Harira en was als regisseur betrokken bij de storytelling voorstelling van Terra (Norihiro Terazawa).

Andere trainingen