fbpx

Train the Trainers - Storytelling voor Sociaal Werkers

Storytelling Centre helpt sociaal werkers om met jongeren en senioren te werken mbv een storytellingmethode, namelijk de Share to Connect methode.

Onze filosofie is dat je altijd de beste trainer met een groep aan de slag moet laten gaan. En dat is niet altijd een trainer van het Centre zelf. In het buitenland geven we bijvoorbeeld liever geen training aan de doelgroepen zelf, vanwege de taalbarrière. We kiezen er dan voor om trainers te trainen in onze Share to Connect methode, zodat zij zelf met de doelgroepen aan de slag kunnen.

Workshop op maat beschikbaar

De Train de Trainers trainingen worden met enige regelmaat georganiseerd in het buitenland (Palestina, Marokko), maar kunnen op verzoek ook elders opgezet worden. Gemiddeld duren deze intensieve trainingen 10 tot 14 dagen en vaak verbinden we er een praktijkopdracht/stage aan vast. Al onze trainingen zijn maatwerk, dus neem contact op voor meer informatie.

Resultaten

Jouw trainers

Arjen Barel-Storytelling-Coach-en-Directeur-bij-het-Storytelling-Centre-en-het-Theater-Lab

Arjen Barel

Storytelling Coach & directeur van o.a. storytelling centre

Arjen Barel is bevlogen storytelling coach en directeur bij Stichting Storytelling Centre en het Storytelling\Theater Lab. Hij ontwikkelde de Share to Connect methode om toegepaste storytelling wereldwijd op de kaart te zetten. Zo werkte hij recent in Marokko, Palestina, Litouwen, Slovenië, Groot-Brittannië en Hongarije.

stuart packer

Storytelling Coach

Storyteller en acteur Stu Packer vertelt verhalen om te entertainen, op te voeden en te betoveren. Op basis van meer dan 25 jaar podium ervaring, waar hij voor het eerst hoorde van 'Being Present', durft Stu de persoonlijke verhalen vanuit zijn hart te delen. Hij vindt het dan ook een groot voorrecht aanwezig te zijn als anderen, met of zonder zijn hulp, hun verhalen delen.

Fouad Lakbir

Storytelling Coach & co-founder shokkin' group NL

Fouad Lakbir begeleidt jongeren in hun creatieve ontplooiing binnen zijn eigen stichting (Shokkin’ Group Netherlands) en als trainer bij het Storytelling Centre. Zo werkt hij graag aan empowerment bij jongeren, of aan ontmoetingen tussen jong en oud. Als geen ander weet hij een vertrouwde omgeving en groepsgevoel te creëren.

Andere trainingen