fbpx

Storytelling Training Taboe doorbreken

Extremisme, radicalisering en een absurde ontmoeting. In deze voorstelling maken we taboes bespreekbaar.

Hoewel we in een liberaal land leven, is er nog steeds sprake van hardnekkige taboes. Die taboes kunnen iemands persoonlijke ontwikkeling behoorlijk in de weg zitten omdat iemand het gevoeld heeft dat ie niet kan zijn wie ie is. Daarom is het belangrijk sommige ‘taboes’ bespreekbaar te maken, in Nederland en daarbuiten, te beginnen door met iemand aan zijn of haar eigen verhaal te vertellen. 

Workshop op maat beschikbaar

Onze trainingen richten zich momenteel veel op LHBT+ acceptatie, in het buitenland maar ook in gemeenschappen met een nadere culturele achtergrond in Amsterdam. Maar al onze trainingen zijn maatwerk, dus neem gerust contact op voor meer informatie over een workshop.

Resultaten

Jouw trainers

Arjen Barel-Storytelling-Coach-en-Directeur-bij-het-Storytelling-Centre-en-het-Theater-Lab

Arjen Barel

Storytelling Coach & directeur van o.a. storytelling centre

Arjen Barel is bevlogen storytelling coach en directeur bij Stichting Storytelling Centre en het Storytelling\Theater Lab. Hij ontwikkelde de Share to Connect methode om toegepaste storytelling wereldwijd op de kaart te zetten. Zo werkte hij recent in Marokko, Palestina, Litouwen, Slovenië, Groot-Brittannië en Hongarije.

Fouad Lakbir

Storytelling Coach & co-founder shokkin' group NL

Fouad Lakbir begeleidt jongeren in hun creatieve ontplooiing binnen zijn eigen stichting (Shokkin’ Group Netherlands) en als trainer bij het Storytelling Centre. Zo werkt hij graag aan empowerment bij jongeren, of aan ontmoetingen tussen jong en oud. Als geen ander weet hij een vertrouwde omgeving en groepsgevoel te creëren.

Andere trainingen