fbpx

Storytelling Training bij Conflict(gebieden)

Stichting Storytelling Centre zet storytelling in bij conflictgebieden, maar ook bij buurtruzies, sociale onveiligheid of problemen rondom diversiteit.

‘De vijand is degene wiens verhaal je niet kent.’ Dat is het uitgangspunt voor onze trainingen gericht op conflictbeheersing. Samen met de deelnemers zoeken we naar de gemene deler (common ground) en vragen we om daar verhalen over te maken. Dat doen we in cultureel diverse wijken in Nederland, maar ook in Palestina/Israël. 

Workshop op maat beschikbaar

Trainingen worden op maat gemaakt, afhankelijk van de doelgroep en het doel. Dit kan uiteenlopen van buurtruzies tot conflictgebieden of problemen rondom diversiteit en sociale onveiligheid. Neem gerust contact op voor meer informatie over een workshop.

Resultaten

Jouw trainers

Arjen Barel-Storytelling-Coach-en-Directeur-bij-het-Storytelling-Centre-en-het-Theater-Lab

Arjen Barel

Storytelling Coach & directeur van o.a. storytelling centre

Arjen Barel is bevlogen storytelling coach en directeur bij Stichting Storytelling Centre en het Storytelling\Theater Lab. Hij ontwikkelde de Share to Connect methode om toegepaste storytelling wereldwijd op de kaart te zetten. Zo werkte hij recent in Marokko, Palestina, Litouwen, Slovenië, Groot-Brittannië en Hongarije.

Fouad Lakbir

Storytelling Coach & co-founder shokkin' group NL

Fouad Lakbir begeleidt jongeren in hun creatieve ontplooiing binnen zijn eigen stichting (Shokkin’ Group Netherlands) en als trainer bij het Storytelling Centre. Zo werkt hij graag aan empowerment bij jongeren, of aan ontmoetingen tussen jong en oud. Als geen ander weet hij een vertrouwde omgeving en groepsgevoel te creëren.

Andere trainingen